Το καλύτερο χαρτί εκτυπωτή για εκτυπωτές λέιζερ και inkjet 2022

0
Το καλύτερο χαρτί εκτυπωτή για εκτυπωτές λέιζερ και inkjet 2022

Καλύτερος
χαρτί εκτυπωτή για εκτυπωτές laser και inkjet
TechnoBuffalo
2022

Σήμερα, η αγορά είναι γεμάτη από χαρτιά εκτύπωσης κατασκευασμένα για διάφορες χρήσεις. Η επιλογή του σωστού χαρτιού εκτύπωσης, ακόμη και για έμπειρους εκτυπωτές, μπορεί να είναι μια τρομακτική εργασία. Υπάρχουν χαρτιά που είναι καθαρά βελτιστοποιημένα για εκτυπωτές inkjet ή laser και χαρτιά που λειτουργούν και με τα δύο. Για να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε το σωστό χαρτί, εξετάσαμε τα καλύτερα χαρτιά εκτύπωσης που είναι διαθέσιμα σήμερα. Χαρτί εκτυπωτή HP, Premium24 είναι η κορυφαία επιλογή μας. Με βάρος 24 λίβρες ανά δέσμη, το χαρτί είναι βαρύ, παχύ και αρκετά λείο για εκτύπωση λέιζερ και inkjet

Καλύτερο συνολικά: Χαρτί εκτυπωτή HP, Premium24

Οι εκτυπωτές inkjet αναδημιουργούν εκτυπώσεις κειμένου και εικόνων ψεκάζοντας υγρό ή υγρό μελάνι σε ένα χαρτί. Για να δημιουργήσετε εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα παχύ χαρτί που απορροφάται γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, οι εκτυπωτές λέιζερ εκτυπώνουν λιώνοντας το τόνερ πάνω στο χαρτί. Το ιδανικό χαρτί εκτύπωσης λέιζερ πρέπει να αντέχει τη θερμότητα που παράγεται από τον εκτυπωτή. Το HP Printer Paper, Premium24, είναι το καλύτερο χαρτί εκτυπωτή μας. Είναι σχεδιασμένο για χρήση τόσο σε εκτυπωτές inkjet όσο και σε εκτυπωτές λέιζερ.

Το χαρτί HP Premium24 είναι ένα τέλειο χαρτί πολλαπλών χρήσεων. Είναι αρκετά βαρύ και παχύ για χρήση σε εκτυπωτές inkjet χωρίς διαρροή μελανιού. Με βάρος 24 λίβρες ανά δέσμη, το χαρτί είναι εξίσου βελτιστοποιημένο για να αντέχει τη θερμότητα που παράγεται από τους εκτυπωτές λέιζερ. Το φωτεινό χαρτί 100 και το λευκό χαρτί 163 δημιουργεί μαύρο κείμενο και εκτυπώσεις ζωντανών έγχρωμων εικόνων, δίνοντας στα έγγραφά σας μια κορυφαία επαγγελματική εμφάνιση. Είναι προϊόν HP, αλλά είναι απόλυτα συμβατό με όλες τις μάρκες εκτυπωτών.

Πλεονεκτήματα:

 • Το χαρτί δεν περιέχει οξύ
 • Ιδανικό για επαγγελματικά έγγραφα
 • Τεχνολογία ColorLok για εκτυπώσεις
 • Βελτιστοποιημένο για χρήση σε εκτυπωτές inkjet και laser

Μειονεκτήματα:

 • Οι εκτυπώσεις inkjet στο χαρτί δεν στεγνώνουν αμέσως

Καλύτερο συνολικάΧαρτί εκτυπωτή HP, Premium24

Επαγγελματικό χαρτί εκτύπωσης υψηλής ποιότητας

Δημιουργήστε εικόνες υψηλής ποιότητας και εκτυπώσεις κειμένου σαν επαγγελματίας. Το χαρτί HP Premium24 έχει λαμπερό λευκό και λείο φινίρισμα για εκτυπώσεις.

Επιλαχών: Χαρτί inkjet και laser premium Hammermill

Αφιερώνοντας λίγο επιπλέον χρόνο για να επιλέξετε το σωστό χαρτί θα έχετε καλά αποτελέσματα. Τα χαρτιά inkjet και laser premium Hammermill είναι βελτιστοποιημένα για εκτύπωση inkjet και laser. Μια δέσμη ζυγίζει 24 κιλά, που είναι το ιδανικό βάρος για χαρτιά αντιγραφής inkjet και λέιζερ. Μπορείτε να εκτυπώσετε και στις δύο όψεις χωρίς την αντίληψη της εμφάνισης. Το χαρτί είναι καθαρό λευκό με φωτεινότητα 97 και έχει εξαιρετική απαλή αίσθηση. Το premium φινίρισμα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ColorLok, δημιουργεί εντυπωσιακά, τολμηρά μαύρα κείμενα και πολύχρωμες εκτυπώσεις εικόνων.

Στην πραγματική του φύση ως χαρτί πολλαπλών χρήσεων, ο σφυρόμυλος διατίθεται σε περίπου πέντε διαφορετικά μεγέθη, αλλά το συγκεκριμένο είναι ένα χαρτί μεγέθους 8,5×11 ιντσών. Το χαρτί πωλείται σε δέσμες των 500 φύλλων το καθένα ή σε χαρτοκιβώτιο πολλών φύλλων για να ταιριάζει στις ανάγκες αγοράς σας. Το χαρτί premium Hammermill δεν περιέχει οξέα, το οποίο αποτρέπει το θρυμματισμό και το κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι ένα χαρτί για τη ζωή. δεν έχετε καμία δικαιολογία για κακή ποιότητα, ενημερωτικά δελτία, μπροσούρες, φυλλάδια, σημειώσεις και έργα.

Πλεονεκτήματα:

 • Εγγύηση χωρίς μαρμελάδα
 • Διαθέτει premium λείο φινίρισμα
 • Ιδανικό για εκτύπωση διπλής όψης
 • Συμβατό με όλα τα μοντέλα εκτυπωτών inkjet και laser

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ιδανικό για εκτύπωση γυαλιστερών φωτογραφιών

ΕπιλαχώνΧαρτί inkjet και laser premium Hammermill

100 χρόνια ποιοτικού χαρτιού

Η ποιότητα των εγγράφων που εκτυπώνονται στο premium χαρτί Hammermill είναι αδιαμφισβήτητη. Επίσης, το χαρτί εγγυάται 99,99 % συνεδρίες εκτύπωσης χωρίς εμπλοκές.

Το καλύτερο για εκτυπωτές inkjet: Χαρτί εκτυπωτή HP BrightWhite24

Η επιλογή του σωστού χαρτιού αντιγραφής είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του σωστού μελανιού και ρυθμίσεων για τον εκτυπωτή σας. Για οικιακές εκτυπώσεις χαμηλού όγκου, προτιμούμε εκτυπωτές inkjet. Επιπλέον, είναι πολύ μικρότεροι, φθηνότεροι και αναδημιουργούν καλύτερες εκτυπώσεις κειμένου και εικόνων από τους εκτυπωτές λέιζερ. Εφόσον οι εκτυπωτές inkjet δημιουργούν εκτυπώσεις ψεκάζοντας υγρό/υγρό μελάνι σε ένα χαρτί, χρειάζεστε ένα παχύ χαρτί που απορροφάται γρήγορα. Το χαρτί HP BrightWhite24 Printer Paper είναι το βασικό χαρτί.

Το χαρτί είναι 100 Bright με μπλε-λευκή απόχρωση που δημιουργεί μια εξαιρετική χρωματική αντίθεση εικόνας. Σχεδιασμένο με τεχνολογία ColorLok, έχετε έντονες και ζωντανές εκτυπώσεις που στεγνώνουν αμέσως. Το φωτεινό λευκό χαρτί είναι ιδανικό για την εκτύπωση παρουσιάσεων, φυλλαδίων, ενημερωτικών δελτίων, μπροσούρων και όλων των άλλων εγγράφων με ένταση χρώματος. Επίσης, το χαρτί έχει ματ φινίρισμα που είναι τέλειο για εκτύπωση ευκρινών εικόνων. Είναι επίσης επικαλυμμένο ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε και στις δύο πλευρές χωρίς να διαρρέει μελάνι στο χαρτί.

Πλεονεκτήματα:

 • Ακριβώς σχεδιασμένο για εκτυπωτές inkjet
 • Παχύ και βαρύ για εκτύπωση χωρίς μουτζούρες
 • Φωτεινό λευκό για έντονες εκτυπώσεις
 • Ματ φινίρισμα για καθαρές και ευκρινείς εικόνες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ιδανικό για φωτογραφίες που χρειάζονται γυαλιστερό φινίρισμα

Το καλύτερο για εκτυπωτές inkjetΧαρτί εκτυπωτή HP BrightWhite24

Σχεδιασμένο για εκτυπωτές inkjet

Με ματ φινίρισμα, φωτεινή λευκή απόχρωση και 24 λίβρες η δέσμη, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το HP BrightWhite24 ως χαρτί εκτύπωσης inkjet.

Το καλύτερο για εκτυπωτές λέιζερ: Χαρτί HP Office20

Κινδυνεύετε να καταστρέψετε τον εκτυπωτή λέιζερ χρησιμοποιώντας λάθος χαρτί εκτύπωσης. Οι εκτυπωτές λέιζερ δημιουργούν εκτυπώσεις κειμένου και εικόνων λιώνοντας στερεά τόνερ και πιέζοντάς τους σε ένα κομμάτι χαρτί. Δεδομένου ότι η εκτύπωση λέιζερ παράγει θερμότητα, κάθε χαρτί που μπαίνει στον εκτυπωτή θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στη θερμότητα. Οι εκτυπωτές λέιζερ προτιμώνται για καθημερινές εκτυπώσεις γραφείου μεγάλου όγκου, χάρη στο χαμηλό κόστος λειτουργίας και τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης. Το τέλειο χαρτί για τέτοιες καθημερινές εκτυπώσεις μεγάλου όγκου είναι το HP Office20 Paper.

Τα χαρτιά έρχονται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας. η συγκεκριμένη είναι πέντε δέσμες μαζί για οικονομίες κλίμακας. Είναι απλώς κανονικό χαρτί αντιγραφής που προορίζεται για καθημερινή εκτύπωση μεγάλου όγκου. Είναι φωτεινό λευκό, που δημιουργεί καλή αντίθεση εκτύπωσης. Όπως όλα τα χαρτιά HP, έχει βελτιωθεί με την τεχνολογία ColorLok για πιο έντονες εκτυπώσεις μαύρου κειμένου. Μπορείς να κάνεις λάθος με την HP; Όχι, δεν μπορείς.

Πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό για εκτυπώσεις γραφείου μεγάλου όγκου
 • Είναι χωρίς οξύ
 • Εξακολουθεί να είναι συμβατό με εκτυπωτές inkjet
 • Βελτιωμένο με τεχνολογία ColorLok

Μειονεκτήματα:

 • Όχι για τη δημιουργία εντυπωσιακών εγγράφων

Το καλύτερο για εκτυπωτές λέιζερΧαρτί HP Office20

Βελτιστοποιημένο για εκτυπωτές λέιζερ.

Δημιουργήστε εκτυπώσιμα κανονικά έγγραφα γραφείου σε μια ευκαιρία, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μπορεί να χρησιμεύσει ως εφεδρικό σχέδιο για εκτυπωτές inkjet.

Το καλύτερο για φωτογραφίες: Φωτογραφικό χαρτί Canon Luster

Τα επαγγελματικά φωτογραφικά χαρτιά διατίθενται σε τρία φινιρίσματα. ματ, γυαλιστερό και ημι-γυαλιστερό. Τα γυαλιστερά χαρτιά είναι τα πιο συνηθισμένα. Είναι επικαλυμμένα στη μία πλευρά και έχουν γυαλιστερό ανακλαστικό φινίρισμα. Τα ματ φωτογραφικά χαρτιά είναι λιγότερο γυαλισμένα με τραχιά υφή. Έπειτα έχουμε το φωτογραφικό χαρτί Canon Luster, έναν τέλειο συνδυασμό ματ και γυαλιστερού φινιρίσματος. Το ομαλό γυαλιστερό φινίρισμα δημιουργεί λαμπρές έγχρωμες φωτογραφίες και τέλεια τονισμένες ασπρόμαυρες εικόνες.

Για να επιτύχετε το γυαλιστερό φινίρισμα, επικαλύπτεται φωτογραφικό χαρτί canon. Το χαρτί δεν είναι ιδανικό για χρήση σε εκτυπωτή λέιζερ. Η θερμότητα που παράγεται από τους εκτυπωτές λέιζερ είναι πιθανό να λιώσει τη στιλπνότητα, δημιουργώντας κακές εικόνες και καταστρέφοντας τον εκτυπωτή στη διαδικασία. Ωστόσο, το φωτογραφικό χαρτί canon λειτουργεί άψογα στους εκτυπωτές inkjet. Χρησιμοποιώντας το φωτογραφικό χαρτί μαζί με γνήσια μελάνια Canon LUCIA ή ChromaLife100+, παράγονται ποιοτικές εκτυπώσεις με πρόσθετη διάρκεια ζωής. Το χαρτί διατίθεται σε δύο μεγέθη. αυτό είναι 8,5 x 11 ίντσες.

Πλεονεκτήματα:

 • Έχει λείο φινίρισμα με λάμψη
 • Το φινίρισμα είναι ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα
 • Τα χαρτιά έχουν ελεγχόμενη λάμψη και λάμψη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι συμβατό με εκτυπωτές λέιζερ

Καλύτερο για φωτογραφίεςΦωτογραφικό χαρτί Canon Luster

Εκτυπώστε σαν επαγγελματίας

Η εκτύπωση φωτογραφιών με επαγγελματική αίσθηση και εμφάνιση είναι εφικτή με τη χρήση του φωτογραφικού χαρτιού Canon Luster. Το γυαλιστερό φινίρισμα δίνει στο χαρτί ελεγχόμενη λάμψη και λάμψη

Καλύτερο έγχρωμο χαρτί: Έγχρωμο χαρτί Wausau Astrobrights

Τι θα μπορούσε να είναι η ζωή χωρίς χρώμα; Το έγχρωμο χαρτί Wausau Astrobrights είναι η καλύτερη επιλογή για να δώσετε ζωή στη δημιουργία χαρτιού σας. Θα μπορούσαν να είναι χειροτεχνίες από χαρτί, διακόσμηση δωματίων, προσκλήσεις σε πάρτι, προσφορές εκδηλώσεων, σελίδες λευκώματος, έργα τέχνης, διαχωριστικά σελίδων ή επιφάνειες. Οι ιδέες σας θα τραβήξουν την προσοχή που τους αξίζει. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν τόσο σε εκτυπωτές inkjet όσο και σε εκτυπωτές λέιζερ.

Το χαρτί διατίθεται σε δύο βάρη. 24 και 65 λίβρες και αρκετά χρωματικό φάσμα. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε είτε ανάλογα με το έργο που έχετε στο χέρι. Δεν περιέχει οξύ για να εξασφαλίσει τη μακροζωία των δημιουργιών σας. Το χρώμα είναι γνωστό ότι επιταχύνει την κατανόηση, την αναγνωσιμότητα και τη διατήρηση περιεχομένου. Προχωρήστε και εκτυπώστε αυτές τις φανταστικές επιχειρηματικές και σχολικές ιδέες!

Πλεονεκτήματα:

 • Το χαρτί δεν περιέχει οξύ
 • Συμβατό με εκτυπωτές laser και inkjet
 • Προσφέρει μια γκάμα επιλογών χρωμάτων
 • Λογικά κοστολογημένο

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη επιλογή χρώματος ανά δέσμη

Καλύτερο έγχρωμο χαρτίΈγχρωμο χαρτί Wausau Astrobrights

Χρωματίστε τις ιδέες σας

Δημιουργήστε εκπληκτικές χειροτεχνίες και έργα χρησιμοποιώντας αυτό το πρωτότυπο έγχρωμο χαρτί. Η δουλειά σας θα λάβει την προσοχή που τους αξίζει.

Συμπέρασμα

Τα κύρια πλαίσια ελέγχου που ισχύουν για την επιλογή οποιωνδήποτε χαρτιών εκτύπωσης είναι η φωτεινότητα/λευκότητα, το βάρος και η απόχρωση. ο Χαρτί εκτυπωτή HP, Premium24 παραμένει το αγαπημένο μας χαρτί. Το χαρτί είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε εκτυπωτές inkjet και laser. Με φωτεινότητα 100, το χαρτί δημιουργεί υψηλή αντίθεση έναντι των εκτυπώσεων κειμένου και εικόνων. Είναι βελτιωμένο με την τεχνολογία ColorLok για έντονο μαύρο κείμενο και ζωντανές εκτυπώσεις εικόνων. Με βάρος 24 λίβρες ανά δέσμη, το χαρτί είναι αρκετά βαρύ ώστε να αντέχει το υγρό μελάνι και τη θερμότητα από εκτυπωτές inkjet και λέιζερ, αντίστοιχα.

Όλα αυτά έχουν γίνει, το ποιοτικό χαρτί εκτύπωσης σε συνδυασμό με τις σωστές ρυθμίσεις εκτυπωτή, μελανιού και εκτυπωτή θα έχει ως αποτέλεσμα τα επιθυμητά πρότυπα εικόνας. Ελέγχετε πάντα το μέγεθος και τον τύπο του διαθέσιμου χαρτιού σύμφωνα με τις προδιαγραφές χαρτιού του εκτυπωτή. Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι!

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Στο TechnoBuffalo, προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ως ειδικοί επιμελητές, επιλέγουμε προϊόντα με βάση την ποιότητα και τη χρησιμότητα για να επηρεάσουν θετικά την καθημερινότητά σας, από το καλάθι μέχρι το κατώφλι. Παίρνουμε την ευθύνη μας στα σοβαρά — δοκιμάζουμε προϊόντα, διαβάζουμε κριτικές και αναζητούμε ενημερωμένα καταστήματα για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλογές μας αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας. Παρέχουμε λεπτομερείς επισκοπήσεις προϊόντων, εξισορροπώντας τις αντικειμενικές πληροφορίες με τις υποκειμενικές απόψεις, επομένως η καλύτερη επιλογή για το σπίτι και τον τρόπο ζωής σας είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Πιστώσεις — Η ομάδα που εργάστηκε σε αυτόν τον οδηγό

Συγγραφέας:

Grace Monene είναι ένας άπληστος συγγραφέας τεχνολογίας. Εάν δεν διαβάζει, εξετάζει ή δοκιμάζει νέα τεχνολογία. Επίσης, πιθανότατα tweets πάρα πολύ.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply