Τα καλύτερα πιάτα κατσαρόλας 2022 | TechnoBuffalo

0
Τα καλύτερα πιάτα κατσαρόλας 2022 |  TechnoBuffalo

Καλύτερος
πιάτα κατσαρόλας
TechnoBuffalo
2022

Οι κατσαρόλες έγιναν ένα δημοφιλές δείπνο στη δεκαετία του ’50, και παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένες σε πολλές κουζίνες, τα πιάτα κατσαρόλας εξακολουθούν να αποτελούν σημαντική βάση. Σε διάφορα μεγέθη, τα πιάτα κατσαρόλας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βάλετε ρολά και κέικ, να φτιάξετε λαζάνια και άλλα πιάτα ζυμαρικών ή να ψήσετε μια μικρή γαλοπούλα ή ζαμπόν. Τα μικρότερα πιάτα κατσαρόλας χρησιμοποιούνται συνήθως για συνοδευτικά όπως γιαμ ή κατσαρόλα με πράσινα φασόλια. Εδώ είναι πολλά δημοφιλή πιάτα κατσαρόλας σε διάφορα μεγέθη με πολλά χαρακτηριστικά μοτίβα που κάνουν το σερβίρισμα του φαγητού απευθείας από το φούρνο πιο ευχάριστο.Καλύτερο συνολικά:
Ταψί OXO Good Grips από κατάψυξη σε φούρνο

Επιλογή προσωπικού

Η κατσαρόλα OXO είναι κατασκευασμένη από γυαλί που έχει σκληρυνθεί ώστε να μπορεί να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες του φούρνου καθώς μαγειρεύεται το φαγητό σας. Επειδή είναι κατασκευασμένο από γυαλί, δεν υπάρχει ανησυχία για τον αποχρωματισμό, το ξύσιμο ή το στραβό του πιάτου με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η κατσαρόλα διαθέτει καλά κράτημα σε κάθε άκρο και ένα καπάκι που εφαρμόζει άνετα στην κορυφή.

$20 από την Amazon


Κεραμική κατσαρόλα Kingsbull Home

Το καλύτερο κεραμικό πιάτο κατσαρόλας:
Ταψί Kingsbull Home, σετ 2 τεμαχίων

Αυτό το όμορφα διακοσμημένο σετ πιάτων κατσαρόλας είναι κατασκευασμένο από πορσελάνη χωρίς μόλυβδο. Αυτό σημαίνει ότι το φαγητό σας θα μαγειρευτεί ομοιόμορφα και δεν ανησυχείτε για χημικές ουσίες ή δυσάρεστες γεύσεις στις κατσαρόλες σας. Αυτά τα πιάτα φαίνονται ωραία για να τα σερβίρετε στο τραπέζι σας, επομένως δεν χρειάζεται να αναδιατάξετε το φαγητό σε ξεχωριστό πιάτο πριν το τοποθετήσετε μπροστά στην οικογένειά σας.

$28 από την Amazon


Σετ πιάτων κατσαρόλας Pyrex

Το καλύτερο σετ ψησίματος κατσαρόλας:
Βαθύ ταψί Pyrex, σετ 6 τεμαχίων

Το σετ πιάτων κατσαρόλας Pyrex διαθέτει τρία τηγάνια διαφορετικού μεγέθους με ασορτί πλαστικό καπάκι χωρίς BPA. Αυτό διευκολύνει την αποθήκευση των υπολειμμάτων ή τη μεταφορά ενός γεύματος σε ένα δείπνο χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Το μικρότερο πιάτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο ψωμιού ενώ το μεγαλύτερο ταψί του σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο κέικ 9×13 ιντσών.

$40 από την Amazon


CorningWare Γαλλικό πιάτο λευκής κατσαρόλας

Το καλύτερο κλασικό πιάτο κατσαρόλας:
CorningWare Γαλλική λευκή οβάλ κατσαρόλα, διπλό σετ 4 λίτρων

Οι κατσαρόλες προέρχονται από τη Γαλλία, οπότε το να σερβίρετε ένα σε μια γαλλική λευκή κατσαρόλα CorningWare είναι λογικό. Αυτό το σετ συνοδεύεται από δύο τηγάνια σε σχήμα ωοειδούς που χωρούν 4 λίτρα το καθένα και περιλαμβάνουν επάνω μέρος για το καθένα. Το εξωτερικό των πιάτων είναι όμορφα σχεδιασμένο, ώστε να φαίνεται καλό να μεταφέρετε το πιάτο σας κατευθείαν από τον φούρνο στο τραπέζι.

$69 από την Amazon


Σετ αντικολλητικό τηγάνι Rachael Ray Bakeware

Το καλύτερο αντικολλητικό σετ ψησίματος:
Rachel Ray Bakeware αντικολλητικό σετ 3 τεμαχίων

Τα πιάτα κατσαρόλας απεικονίζονται συχνά ως γυάλινα ή πέτρινα σκεύη, αλλά τα μεταλλικά πιάτα κατσαρόλας υπάρχουν και αυτό το σετ από τη Rachel Ray περιλαμβάνει τρία τηγάνια σε στυλ κατσαρόλας που είναι αρκετά βαθιά για να φτιάξετε ένα ταψί και αρκετά ρηχά για να τα χρησιμοποιήσετε ως φύλλο ψησίματος. Κάθε τηγάνι έχει βολικές λαβές για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον έλεγχο ενός ζεστού τηγανιού.

$28 από την Amazon


Cuisinart Οβάλ Μαντεμένια Κατσαρόλα

Το καλύτερο μαντεμένιο πιάτο κατσαρόλας:
Cuisinart οβάλ μαντεμένια κατσαρόλα, 7 λίτρων

Το χυτοσίδηρο είναι μια δημοφιλής επιλογή μαγειρικού πιάτου για μαγείρεμα ανοιχτής φωτιάς, αλλά είναι επίσης αρκετά ευέλικτο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Το μαντεμένιο σκεύος κατσαρόλας Cuisinart σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε το μαγείρεμα στην εστία, να ανακατέψετε όλα τα υλικά στο ίδιο τηγάνι και μετά να το βάλετε στο φούρνο για να τελειώσετε το μαγείρεμα

$130 από την Amazon

Κατσαρόλα, είναι αυτό που μαγειρεύει

Όταν πρόκειται για πιάτα κατσαρόλας, το OXO ταψί 9×13 ιντσών είναι αυτό που οραματίζονται οι περισσότεροι. Αυτό το διαφανές γυάλινο πιάτο κρατά μια καλή ποσότητα φαγητού και έχει ψηλές πλευρές για να μην χυθεί καθώς η οικογένεια και οι φίλοι σας σκάβουν μέσα. Το OXO διαθέτει καλές λαβές και στις δύο πλευρές του πιάτου, καθώς και ένα καπάκι που εφαρμόζει άνετα στην κορυφή. Αυτό σας βοηθά να μεταφέρετε τις κατσαρόλες σας σε πάρτι ή να αποθηκεύετε πιο εύκολα τα υπολείμματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηγάνι για την παρασκευή άλλων φαγητών, όπως κέικ, ρολά δείπνου και σαλάτες ζελατίνης.

Οι κατσαρόλες είναι φτιαγμένες για να σερβίρονται κατευθείαν από τον φούρνο, οπότε το Σπιτικά κατσαρόλα KingstonBull είναι μια καλή επιλογή επειδή διαθέτουν όμορφα μοτίβα έξω από τα πιάτα, τα οποία προσθέτουν μια πινελιά χρώματος και κομψότητας στο τραπέζι σας. Το ένα τηγάνι είναι αρκετά μεγάλο για να κάνει αρκετά λαζάνια για να ταΐσει πολλά άτομα ενώ το άλλο είναι καλό για επιδόρπια και συνοδευτικά. Και τα δύο κεραμικά πιάτα κατσαρόλας ζεσταίνουν το φαγητό ομοιόμορφα και διατηρούν τη θερμότητα για να διατηρήσουν το φαγητό ζεστό σε όλο το γεύμα σας.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply