Τα καλύτερα μπλουζάκια 2022 | TechnoBuffalo

0
Τα καλύτερα μπλουζάκια 2022 |  TechnoBuffalo

Καλύτερος
μπλουζάκια
TechnoBuffalo
2022

Τα μπλουζάκια μπουτόν βοηθούν στη βελτίωση των βασικών στοιχείων μιας καλής αιώρησης. Έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάζουν την μπάλα σε διαφορετικά ύψη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την αιώρησή σας ανάλογα. Σας επιτρέπουν να περάσετε ώρες εξάσκησης μόνοι σας και μακριά από το διαμάντι. Ποιο μπλουζάκι λοιπόν είναι καλύτερο για εσάς; Εξετάσαμε μια ευρεία γκάμα μπλουζιών και κάναμε τις ακόλουθες συστάσεις για να σκεφτείτε να αγοράσετε.Κατασκευασμένο για επαγγελματίες:
Tanner βαρύ μπλουζάκι premium

Επιλογή προσωπικού

Το μπλουζάκι Tanner Heavy είναι το αγαπημένο των επαγγελματιών παικτών λόγω της απίστευτης αντοχής του. Όχι μόνο οι παίκτες του μπέιζμπολ, αλλά και οι παίκτες του σόφτμπολ και του αργού γηπέδου το λατρεύουν επίσης καθώς δεν θα “σέρνεται” προς τα εμπρός μετά από κάθε χτύπημα. Η βάση ζυγίζει 10 κιλά και έχει τρία σημεία επαφής με το έδαφος, διατηρώντας την ακίνητη είτε την τοποθετήσετε πάνω από το πιάτο του σπιτιού είτε σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Το συμπαγές πλαίσιο από χάλυβα έχει ένα τηλεσκοπικό στέλεχος ρύθμισης ύψους για να παρουσιάσει την μπάλα οπουδήποτε στη ζώνη κρούσης για να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας. Επιπλέον, εάν έχετε άλλα μπλουζάκια από Tanner, αυτά τα στελέχη είναι εναλλάξιμα.

$115 στο Amazon


Μπλουζάκι JugsT

Σχεδόν μια επιλογή προσωπικού:
Κανάτες Τ – μπλουζάκι επαγγελματικού τύπου

Το μπλουζάκι Jugs T-Pro Style Batting είναι ίσως το πιο ανθεκτικό, σταθερό και φορητό από όλα τα μπλουζάκια. Δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον βάρος βάσης για το στέλεχος. Δεν θα ανατραπεί. Ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα μπουλονιών αλληλομανδάλωσης αποτρέπει την ολίσθηση του επάνω στελέχους ΤΕΕ και η λαβή Grip-N-Go, επίσης κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, προσφέρει γρήγορη μεταφορά. Παρά τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, το Jugs T-Pro είναι σχετικά φθηνό.

$95 στο Amazon


Μπλουζάκι Atec3

Φτιαγμένο για να διαρκέσει:
Επαγγελματικό μπλουζάκι ATEC T3

Το μπλουζάκι ATEC T3 Batting είναι ένα στιβαρό σχέδιο με ένα πατενταρισμένο σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης που δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να το ρυθμίσει και να το αποσυναρμολογήσει σε δευτερόλεπτα. Ο λείος τηλεσκοπικός βραχίονας επιτρέπει τη ρύθμιση, του ύψους της μπάλας, για οπουδήποτε εντός της ζώνης κρούσης, και ένας ελικοειδώς τυλιγμένος κώνος προσφέρει ελάχιστη αντίσταση κατά την επαφή. Ο χτυπητής λαμβάνει τη βέλτιστη ανατροφοδότηση σε κάθε κούνια. Πόσο γλυκό νιώθεις!

99,95 $ στο Amazon


Μπλουζάκι Easton

Προσθέστε λίγο χρώμα:
Μπλουζάκι EASTON SQUARE IT UP

Το Easton Square It Up είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό μπλουζάκι με βάση από καουτσούκ 8 κιλών για να το διατηρεί σταθερό κατά το χτύπημα. Οι ράβδοι τηλεσκοπίου προσαρμόζουν το ύψος της μπάλας από 23 ίντσες σε 44 ίντσες. Η βάση του μπλουζιού είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ βαρέως τύπου, ενώ οι ράβδοι είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και υαλοβάμβακα. Ένας απλός μηχανισμός περιστροφής και κλειδώματος συνδέει το μπλουζάκι με τη βάση.

$56 στο Amazon


Μπλουζάκι MacGregor

Κλασικό σχέδιο:
Μπλουζάκι MacGregor

Το μπλουζάκι MacGregor Batting Tee είναι κατάλληλο για παίκτες μπέιζμπολ, σόφτμπολ και T-ball. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και καουτσούκ με σταθερή μεταλλική βάση, αυτό το μπλουζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους καιρό. Είναι ιδανικό για προπόνηση παικτών όλων των ηλικιών και είναι σχετικά φθηνό.

$26 στο Amazon


Champion μπλουζάκι

Για τους προπονητές που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό:
Πολυτελές μπλουζάκι Champion Sports 90

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό μπλουζάκι που είναι ακόμα ανθεκτικό, τότε το Champion Sports 90 Deluxe θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Το τηλεσκοπικό στέλεχος είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, ενώ η βάση είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ βαρέως τύπου, που δημιουργεί έναν συνδυασμό μακράς διαρκείας. Το ύψος της μπάλας είναι εύκολο να αλλάξει με το τηλεσκοπικό στέλεχος που το καθιστά ιδανικό για παίκτες όλων των ηλικιών.

$20 στο Amazon


Μπλουζάκι SKLZ5Pos

Το καλύτερο μπλουζάκι 5 θέσεων:
SKLZ ρυθμιζόμενο 5 θέσεων

Βελτιώστε το παιχνίδι σας χρησιμοποιώντας το ρυθμιζόμενο μπλουζάκι 5 θέσεων SKLZ για να δείξετε την μπάλα στο εξωτερικό, πάνω και μέσα στο πιάτο. Το ύψος είναι ρυθμιζόμενο από 20 ίντσες έως 34 ίντσες και ολόκληρο το μπλουζάκι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Απλώς μετακινήστε τη θέση του στελέχους από τη μία τρύπα της πλάκας βάσης στην επόμενη για να πάρετε μια αίσθηση της μπάλας σε διαφορετικές περιοχές της ζώνης κρούσης. Το μπλουζάκι SKLZ είναι κατάλληλο για μπέιζμπολ και σόφτμπολ

$36 στο Amazon


Όσκαρ Μίλερ τσάντα

Μπλουζάκι πολλαπλών θέσεων:
Μπλουζάκι μπλουζάκι Oscar Millers Swing Rite

Διαφορετικό στυλ του μπλουζιού από τα υπόλοιπα, αυτό το μπλουζάκι μπλουζάκι σχεδιασμένο από την Schutt σας επιτρέπει να δουλέψετε εύκολα ολόκληρη τη ζώνη χτυπήματος. Αποτελείται από δύο μπλουζάκια με πυθμένα που χωράνε σε οποιαδήποτε από τις 48 τρύπες που έχουν προκαθοριστεί στη βάση. Η μεγάλη βάση έχει ζωγραφισμένη το πιάτο σπιτιού για επίγνωση της θέσης. Αναδιπλώνεται σε μια συμπαγή συσκευασία για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

$200 στο Amazon

Τέλεια αυτή η κούνια με το τέλειο μπλουζάκι

Ένα απόλυτο μπλουζάκι είναι αυτό που θα επηρεάσει θετικά το παιχνίδι σας. Είναι κάτι που θα σας δημιουργήσει μια ομαλή αιώρηση όπου κι αν εμφανίζεται η μπάλα στη ζώνη κρούσης. Όταν ο συγχρονισμός και η ταλάντευση είναι συγχρονισμένα, το αγόρι αισθάνεται καλά. Πιστεύουμε ότι η επιλογή του προσωπικού μας θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί πιο γρήγορα. ο Tanner βαρύ μπλουζάκι premium είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους επαγγελματίες παίκτες και αυτό δεν μπορεί να είναι κακό. Εκτός από την τρελή σταθερότητά του, τα νέα υλικά το καθιστούν επιπλέον ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Είναι κατάλληλο για χρήση οπουδήποτε, επομένως η πρακτική σας δεν χρειάζεται ποτέ να ξεκουραστεί.

Για ευκολία στη μετακίνηση της μπάλας γύρω από τη ζώνη κρούσης, χωρίς να μετατοπίσετε το βάρος σας, σας προτείνουμε το SKLZ ρυθμιζόμενο 5 θέσεων μπλουζάκι. Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το στέλεχος σε πέντε πιθανές θέσεις κατά μήκος της ζώνης κρούσης για να συγκρίνετε πώς πρέπει να αλλάξει το βάρος και η θέση των ποδιών σας με τη θέση της μπάλας. Ας ελπίσουμε ότι η κούνια δεν θα αλλάξει πολύ και το χτύπημα είναι ακόμα το ίδιο γλυκό.

Όποιο μπλουζάκι κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι ότι το batting game σας θα βελτιωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι αφιερώνετε χρόνο στην εξάσκηση.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply