Πώς να διατηρήσετε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android σας σε λειτουργία και λειτουργία

1
Πώς να διατηρήσετε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android σας σε λειτουργία και λειτουργία

Το τηλέφωνό σας είναι ίσως η συσκευή που χρησιμοποιείτε περισσότερο κάθε μέρα. Γι’ αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό όταν δεν λειτουργεί σωστά. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε τις πιο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής σας Android σε λειτουργία.

Κοινή χρήση αρχείων με τον υπολογιστή σας

Ένα από τα πιο πλεονεκτικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σας Android είναι πώς μπορεί να μοιράζεται αρχεία με τον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε ένα σημαντικό έγγραφο στον υπολογιστή σας και πρέπει να κάνετε αλλαγές σε αυτό ενώ βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το ίδιο έγγραφο στο τηλέφωνό σας. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να τραβήξετε γρήγορα μια φωτογραφία από κάτι και να το χρησιμοποιήσετε σε ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν επίσης να μοιράζεστε εικόνες με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας το ίδιο εύκολα. Συχνά, όταν αυτές οι εφαρμογές σταματούν να λειτουργούν, δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή σας Android. Είναι πιο πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή με τον οποίο μοιράζεστε τα αρχεία.

Καθώς υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα με έναν υπολογιστή που μπορεί να πάνε στραβά ανά πάσα στιγμή, είναι σημαντικό να έχετε κάποιον να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα πληροφορικής, εάν βασίζεστε στον υπολογιστή σας για εργασία. Αντί μια μέρα να βρεθείτε σε μια θέση όπου η επιχείρησή σας δεν μπορεί να τηρήσει μια σημαντική προθεσμία λόγω τεχνικού προβλήματος, επενδύστε σε μια ομάδα ειδικών όπως η Kortek Solutions για να βοηθήσει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την καλύτερη ρύθμιση που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αλλά θα είναι επίσης σε κατάσταση αναμονής για να προσφέρουν γρήγορη υποστήριξη εάν παρουσιαστούν προβλήματα.

Αφαιρέστε τυχόν εφαρμογές που δεν χρειάζεστε

Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένες εφαρμογές συνεχίζουν να κολλάνε τακτικά, μπορεί να κατηγορήσετε την ίδια την εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό το τηλέφωνό σας να μην έχει αρκετό ελεύθερο χώρο αποθήκευσης για να λειτουργεί σωστά η εφαρμογή. Ίσως πιστεύετε ότι εφόσον δεν έχετε χρησιμοποιήσει το 100 τοις εκατό του αποθηκευτικού χώρου του τηλεφώνου σας, τότε η συσκευή σας θα πρέπει να λειτουργεί σωστά. Στην πραγματικότητα, πολλές εφαρμογές χρειάζονται επιπλέον χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση προσωρινών αρχείων ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την αποθήκευση αυτών των προσωρινών αρχείων, θα μπορούσε απλώς να κλείσει και να σταματήσει οτιδήποτε κάνετε. Αν σας συμβεί αυτό, δοκιμάστε και αφαιρέστε τυχόν εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Εάν υπάρχουν podcast που έχετε σταματήσει να ακούτε, σταματήστε την αυτόματη λήψη του τελευταίου επεισοδίου στη συσκευή σας αυτόματα.

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό σχέδιο δεδομένων

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να σας σταματήσει είναι το σχέδιο δεδομένων σας. Εξαντλούνται τα δεδομένα στη συσκευή σας και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που βασίζονται στο διαδίκτυο όταν είστε μακριά από το Wi-Fi σας. Θα μπορούσατε ακόμη να διαπιστώσετε ότι εφαρμογές όπως το WhatsApp σταματούν να λειτουργούν καθώς βασίζονται σε δεδομένα Διαδικτύου. Ενώ μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα δεδομένων, μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Αντίθετα, εάν αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται τακτικά, σκεφτείτε να αυξήσετε το μηνιαίο σας πρόγραμμα. Θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε πράγματα που καταναλώνουν πολλά δεδομένα, όπως λήψη νέων εφαρμογών ή μουσικής, ενώ είστε μακριά από το Wi-Fi.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply