Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχει η έξυπνη κάμερα με κουδούνι

2
Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να πετύχει η έξυπνη κάμερα με κουδούνι

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν πρόσβαση στην κάμερα αυτές τις μέρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για την επιτυχία της έξυπνης κάμερας με κουδούνι πόρτας. Οι παλιές εποχές της μη εγγραφής τίποτα πλησιάζουν στο τέλος τους, επειδή αυτές τις μέρες όλες οι αναμνήσεις σας μπορούν να αποθηκευτούν ηλεκτρονικά σε έναν υπολογιστή, οπότε αν θέλετε να συνεχίσετε να λειτουργεί η υπηρεσία της κάμερας του κουδουνιού πόρτας, τότε πρέπει να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για smart υπηρεσία κουδουνιού πόρτας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό του κώδικα που ελέγχει την κάμερα, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για επιτυχή εγκατάσταση και χρήση. Πολλοί πελάτες αναγκάστηκαν να μετακινήσουν τα υπάρχοντα κουδούνια πόρτας και να τα επανατοποθετήσουν επειδή η νέα εγκατάσταση κάμερας δεν ήταν σε θέση να παρέχει καθαρές εικόνες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για εσάς καλύτερη ασύρματη κάμερα κουδουνιού επιτυχία είναι να αγοράσετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που δεν απαιτεί κανενός είδους εγκατάσταση λογισμικού για να λειτουργήσει. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, επομένως δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε κάποια που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφού αγοράσετε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή, θα χρειαστεί να μάθετε πώς να τη ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί με το ασύρματο δίκτυό σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εδώ και δεν θα λειτουργήσει κάθε κάμερα με όλες, αλλά εάν μπορείτε να βρείτε ένα μοντέλο που υποστηρίζει τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες, τότε θα σας βοηθήσει με τη ρύθμιση της κάμερας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για την επιτυχία της έξυπνης κάμερας με κουδούνι πόρτας είναι να μάθετε πώς να αξιοποιείτε στο έπακρο τη φωτογραφική μηχανή σας. Εάν δεν έχετε αρκετά δεδομένα για να πάρετε μια καλή απόφαση, τότε είτε θα χάσετε την ευκαιρία να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση είτε θα κινδυνεύετε να μετακινήσετε την κάμερα ή τα καλώδια και τα καλώδια σας, κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό. Εάν είστε γνώστες της τεχνολογίας, τότε πιθανότατα έχετε ήδη αυτές τις πληροφορίες.

Όσον αφορά τη ρύθμιση ενός συστήματος κάμερας έξυπνου κουδουνιού πόρτας, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Ένα από αυτά είναι ότι τα περισσότερα συστήματα απαιτούν λογαριασμό στην τοπική τηλεφωνική εταιρεία. Εάν έχετε μια υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα.

Το σύστημα θα σας παρέχει έναν αριθμό χωρίς χρέωση τον οποίο μπορείτε να καλέσετε για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις κάμερες καθώς και να καταγράψετε οποιαδήποτε πληροφορία αποστέλλεται στην κάμερα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη τη δική σας τηλεφωνική γραμμή, μια υπηρεσία VoIP όπως το Vonage ή το Skype μπορεί να είναι αρκετή. Εξαρτάται μόνο από το πόσα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για τα μηνιαία λεπτά σας.

Τώρα, αφού εγκαταστήσετε το σύστημά σας και ενεργοποιήσετε τη γραμμή τηλεφώνου σας, θα πρέπει να επιλέξετε μερικά πράγματα. Οι περισσότερες κάμερες αυτές τις μέρες διαθέτουν στάνταρ μια απλή ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο ή DVR που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταγράψετε όλες τις δραστηριότητες για όλη τη διάρκεια του σπιτιού σας, χωρίς να φοβάστε ότι τα παιδιά σας καταγράφουν τις δραστηριότητές τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εγγραφή βίντεο σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε κάμερα τη νύχτα, μπορείτε να καταγράψετε τη δραστηριότητα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό διευκολύνει την προβολή αργότερα.

Ανάλογα με το σύστημα κάμερας που θα επιλέξετε, θα πρέπει επίσης να έχετε κάποιο είδος ενδεικτικής λυχνίας για να σας ενημερώνει πότε η κάμερα έχει όντως πιάσει κάποιον να μπαίνει στο σπίτι σας. Ορισμένα συστήματα περιλαμβάνουν φώτα LED που μπορείτε να ανάψετε και να απενεργοποιήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Άλλα περιλαμβάνουν σειρήνα. Η επιλογή εξαρτάται πραγματικά από εσάς και το είδος της ασφάλειας που νιώθετε ότι χρειάζεστε στο σπίτι σας. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να έχουν και τα δύο, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό για τις ανάγκες της οικογένειας και της ασφάλειας του σπιτιού σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε για την επιτυχία της έξυπνης κάμερας με κουδούνι πόρτας είναι να βεβαιωθείτε ότι η κάμερα έχει τοποθετηθεί σωστά. Εάν δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, δεν θα λειτουργήσει σωστά. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια επιπλέον υποστήριξη τοποθέτησης εάν ζείτε σε περιοχή όπου χιονίζει. Οι περισσότερες κάμερες αυτές τις μέρες είναι ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αλλά αν δεν εγκατασταθούν σωστά δεν θα διαρκέσουν πολύ. Ελέγχετε την κάμερά σας κάθε λίγους μήνες για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά.

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να εγκαταστήσουν ένα σύστημα ασύρματης κάμερας. Αυτά λειτουργούν εξαιρετικά αν προσπαθείτε απλώς να πιάσετε ένα άτομο ή ίσως μια μικρή ομάδα εφήβων να εισβάλει στο σπίτι σας. Οι ασύρματες κάμερες είναι φθηνές και εύκολες στην εγκατάσταση.

Ωστόσο, εάν έχετε μια εισβολή στο σπίτι ή άλλο ζήτημα ασφάλειας στο σπίτι, ίσως θέλετε να εξετάσετε κάτι με λίγο περισσότερες δυνατότητες. Εάν πρέπει να επιλέξετε μεταξύ μιας ασύρματης κάμερας και μιας κάμερας που έχει περισσότερες δυνατότητες, βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί πόσο σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε πριν κάνετε μια αγορά. Όσο περισσότερα χαρακτηριστικά έχει μια κάμερα, τόσο πιο ακριβή είναι συνήθως.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ασύρματη κάμερα, θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε παρακολούθηση βίντεο. Ορισμένες εταιρείες οικιακής ασφάλειας προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία σε υψηλότερη τιμή από άλλες. Θα πρέπει να συγκρίνετε μερικά συστήματα κάμερας και να αποφασίσετε με βάση το αν πιστεύετε ότι αξίζει ή όχι τα χρήματά σας.

Ορισμένες από αυτές τις κάμερες έχουν επίσης δυνατότητες νυχτερινής όρασης. Αυτές οι κάμερες είναι ιδανικές για κάθε εταιρεία οικιακής ασφάλειας. Θα εντοπίσουν εισβολείς ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Εάν έχετε ανιχνευτές κίνησης σε άλλα μέρη του σπιτιού σας, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε και εισβολείς.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε για την επιτυχία της έξυπνης κάμερας με κουδούνι πόρτας. Μην ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας αναζητώντας τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να αποκτήσετε το σύστημα κάμερας που θα λειτουργήσει για εσάς. Θυμηθείτε να ρωτήσετε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις, μηνιαίες χρεώσεις, κόστος εγκατάστασης και άλλα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply