Κορυφαία καλύτερα gadgets για κατασκευαστές

1
Κορυφαία καλύτερα gadgets για κατασκευαστές

Όταν το DIY χόμπι σας πηγαίνει στην υψηλή τεχνολογία, εισέρχεστε στη σφαίρα της κουλτούρας των κατασκευαστών. Εάν πιστεύετε ότι θέλετε να κατασκευάζετε ρομπότ και μηχανές ελεγχόμενες από υπολογιστή στο γκαράζ σας, πρέπει να προσθέσετε μερικά πράγματα στο εργαστήριό σας. Μιλάμε για προγραμματιζόμενους μικροελεγκτές και υπολογιστές, τρισδιάστατους εκτυπωτές, εργαλεία φρέζας CNC και κόπτες λέιζερ. Ακόμα κι αν ασχολείστε απλώς με την κατασκευή, ο έλεγχος του υπολογιστή μπορεί να προσθέσει άλλη διάσταση σε αυτό που μπορείτε να φτιάξετε.

Τι είναι ο κατασκευαστής;

Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν οριστικό ορισμό του τι είναι κατασκευαστής. Αρκεί να πούμε ότι, αν σας άρεσε η τηλεοπτική εκπομπή Mythbusters, και σας αρέσει επίσης να φτιάχνετε πράγματα όπως ο Adam Savage και ο Jamie Hyneman, είστε δημιουργός. Αν σας αρέσει το cosplay και φτιάχνετε τα δικά σας περίτεχνα κοστούμια και αξεσουάρ, είστε δημιουργός. Και αν φτιάχνεις χάλια ρομπότ όπως η Simone Giertz στο YouTube, είσαι επίσης κατασκευαστής.

Τα καλύτερα gadget για κατασκευαστές

Το καλύτερο πράγμα για την κουλτούρα των κατασκευαστών είναι τα όμορφα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Οι πιο λογικοί κατασκευαστές θα αγόραζαν τα εργαλεία που χρειάζονται για την τέχνη τους. Αλλά οι λάτρεις των gadget το κάνουν αντίστροφα. Συχνά υιοθετούν τα πρώτα νέα εργαλεία. Μόλις είναι διαθέσιμη μια έκδοση για καταναλωτές, την κουμπώνουν και στη συνέχεια βρίσκουν τη χρήση της. Όμως, μαζί με τα προηγμένα gadgets, υπάρχουν μερικά δοκιμασμένα κομμάτια κιτ που είναι εξίσου καλά με τον βασικό εξοπλισμό. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή εργαλεία για κατασκευαστές.

Περιστροφικό εργαλείο Dremel
Το περιστροφικό εργαλείο Dremel είναι εκπληκτικά ευέλικτο. Διαθέτει διαφορετικούς μικρούς δίσκους για σκοπούς όπως κοπή, διαμόρφωση, στίλβωση, γυάλισμα, διάτρηση και άλλα. Λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία του, σχεδόν όλοι θα βρουν μια χρήση για αυτό.

Σταθμός εργασίας συγκόλλησης
Κάθε λάτρης των ηλεκτρονικών χρειάζεται έναν σταθμό εργασίας συγκόλλησης. Μπορείτε να πάτε όσο βασικό ή προχωρημένο θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στον πυρήνα είναι ένα καλό κολλητήρι. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσατε να προσθέσετε εργαλεία αποκόλλησης, ένα πολύμετρο, ακόμη και έναν παλμογράφο, ειδικά αν ασχολείστε με την επισκευή ηλεκτρονικών.

Πλακέτες Arduino
Οι πλακέτες Arduino είναι προγραμματιζόμενοι μικροελεγκτές. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον στρατό των ρομπότ σας, από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε. Μπορείτε να ανεβάσετε τον κωδικό σας σε μια πλακέτα Arduino με το επίσημο λογισμικό.

Raspberry Pi
Το Raspberry Pi είναι η μικρότερη σειρά υπολογιστών για χομπίστες στον κόσμο. Είναι χτισμένα σε μια ενιαία πλακέτα κυκλώματος και χωρούν στην παλάμη του χεριού σας. Μπορείτε να τα ενσωματώσετε σε κάθε είδους χόμπι, συμπεριλαμβανομένων των συμπαγών υπολογιστών οικιακού κινηματογράφου.

τρισδιάστατος εκτυπωτής
Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι η αγαπημένη των κατασκευαστών και των μεγάλων κατασκευαστών εδώ και αρκετά χρόνια. Παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε κυρίως για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων, αλλά τώρα έχει γίνει από μόνη της μέθοδος κατασκευής. Το υλικό έχει γίνει μικρότερο και φθηνότερο με τα χρόνια. Το πιο πρόσφατο πράγμα είναι το στυλό τρισδιάστατης εκτύπωσης. Τα καλύτερα στυλό τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι αρκετά ογκώδη, αλλά σας επιτρέπουν να δημιουργείτε γλυπτά ελεύθερης μορφής στρώμα-στρώμα, σχεδόν ακριβώς όπως το σχέδιο στον αέρα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο για να μάθετε εάν θέλετε να ερευνήσετε σε βάθος τα στυλό 3D εκτύπωσης: https://www.reviewsbyhumans.com/best-3d-printing-pen/

Minecraft
Το Minecraft δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι επίσης ένα απεριόριστο κιτ κατασκευής, σχεδόν σαν το ψηφιακό Lego. Οι κατασκευαστές έχουν κατασκευάσει όλων των ειδών τις μηχανές στο Minecraft, ακόμη και αναδημιουργούν μπλοκ εκδόσεις διάσημης αρχιτεκτονικής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply