Καλύτερος ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού 2022

2
Καλύτερος ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού 2022

Πηγή: Miroco

Καλύτερος
ηλεκτρικό βραστήρα τσαγιού
TechnoBuffalo
2022

Κάτοικος σνομπ τσαγιού εδώ! Σε αντίθεση με πολλούς, δεν ψήνω νερό μικροκυμάτων για να φτιάξω τσάι ή έναν φανταχτερό καφέ γαλλικού τύπου. Επιμένω σε έναν ηλεκτρικό βραστήρα τσαγιού αφού έκανα τον διακόπτη πριν από χρόνια. Το μοντέλο που είναι καλύτερο για τους περισσότερους είναι το Βραστήρας AmazonBasics. Βράζει γρήγορα το νερό, δεν ζεσταίνεται όταν χρησιμοποιείται και είναι οικονομικό. Αυτό δεν είναι ο μόνος βραστήρας που προτείνω, ωστόσο. Είτε ζεσταίνετε νερό για ζεστή σοκολάτα, είτε φτιάχνετε καφέ, είτε φτιάχνετε φύλλα τσαγιού, αυτοί είναι οι καλύτεροι ηλεκτρικοί βραστήρες τσαγιού.

Καλύτερο συνολικά: Βραστήρας AmazonBasics

Βραστήρας τσαγιού AmazonBasics

Πηγή: Amazon

Εάν το βραστό νερό είναι η μόνη σας απαίτηση για έναν ηλεκτρικό βραστήρα τσαγιού, αυτή η τεχνολογία κουζίνας σε λογικές τιμές από την AmazonBasics θα πρέπει να γλιστρήσει στην κορυφή της λίστας επιθυμιών σας. Το δοχείο είναι εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά για το πλαστικό μετρητή νερού και λαβή χωρίς BPA. Είναι με ένα τοίχωμα, οπότε γίνεται ζεστό στην αφή. Ωστόσο, η πλαστική λαβή δεν ζεσταίνεται ποτέ, αυτό είναι που έχει σημασία.

Αυτή είναι μια απλή συσκευή. Γεμίζετε τον βραστήρα με νερό μέχρι τη γραμμή πλήρωσης 1 λίτρου, γυρίζετε το διακόπτη στο “on” και σε λιγότερο από ένα λεπτό, το νερό σας είναι έτοιμο να χυθεί. Ναι, το διάβασες σωστά! Δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου χρόνος για να φτάσει η θερμοκρασία του νερού σε σημείο βρασμού. Ομορφη!

Αυτή η τσαγιέρα κλείνει αυτόματα από μόνη της, έτσι δεν θα βράσει ποτέ ή θα συνεχίσει να ζεσταίνεται όταν είναι άδεια. Η βάση ισχύος αυτού του μοντέλου συνδέεται στον τοίχο, αλλά ο ίδιος ο βραστήρας είναι χωρίς καλώδιο. Υπάρχει επίσης ένα διχτυωτό φίλτρο οθόνης μέσα στο στόμιο για να αποτρέψει τη διαρροή σκληρού νερού στο φλιτζάνι τσαγιού σας. Για καφέ, ζεστή σοκολάτα, στιγμιαίες σούπες ή μαύρα τσάγια, αυτός είναι ένας γρήγορος, βασικός βραστήρας τσαγιού που λειτουργεί υπέροχα.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορα
 • Παράθυρο στάθμης νερού
 • Προστασία από βρασμό
 • Αφαιρούμενο φίλτρο
 • Φτηνός

Καλύτερο συνολικά


Render βραστήρα τσαγιού AmazonBasics

Βραστήρας AmazonBasics

Ένας απλός βραστήρας που κάνει τη δουλειά

Ένας ηλεκτρικός βραστήρας χωρίς διακοσμητικά στοιχεία με αυτόματη απενεργοποίηση και προστασία κατά του βρασμού.

Το καλύτερο για όλα τα τσάγια: Cuisinart PerfecTemp

Cuisinart PerfectTemp στον πάγκο

Πηγή: Cuisinart

Τα τσάγια και ορισμένοι καφέδες έχουν καλύτερη γεύση όταν παρασκευάζονται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία. Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας στο Cuisinart PerfecTemp είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για μένα. Υπάρχουν έξι προεπιλογές στο Cuisinart, επομένως δεν διατρέχετε ποτέ τον κίνδυνο να κάψετε ή να ζεματίσετε ευαίσθητα φύλλα τσαγιού. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί “keep warm” που κρατά το νερό του βραστήρα στην ίδια θερμοκρασία για 30 λεπτά.

Πρόκειται για μια κατσαρόλα σε στιλ στάμνας από ανοξείδωτο χάλυβα που κάθεται πάνω από ένα θερμαινόμενο πιάτο. Η κατσαρόλα είναι χωρίς καλώδιο, ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε στο τραπέζι για να την χύνετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε φασαρία με τα κορδόνια. Αυτό το μοντέλο δεν είναι διπλού τοιχώματος και εξαιτίας αυτού, το εξωτερικό του βραστήρα ζεσταίνεται πολύ. Η λαβή παραμένει δροσερή, αλλά το καπάκι και η κανάτα είναι πολύ ζεστά για να τα αγγίξετε.

Λατρεύω το φαρδύ στόμιο στην κορυφή αυτού του βραστήρα. Μπορείτε να το ανοίξετε και να το γεμίσετε γρήγορα, σε αντίθεση με το να περάσετε από το μικροσκοπικό στόμιο. Αυτό το χαρακτηριστικό διευκολύνει επίσης τον καθαρισμό αυτού του μοντέλου. Το εσωτερικό, αφαιρούμενο διχτυωτό φίλτρο κρατά τις εναποθέσεις σκληρού νερού έξω από το ποτό σας και ξεπροβάλλει και ξαναμπαίνει για εύκολο καθάρισμα. Ο δείκτης στάθμης του νερού είναι ιδιοφυής! Έχει οπίσθιο φωτισμό και λειτουργεί καλά σε σκοτεινά ή έντονα φωτισμένα δωμάτια και εμφανίζει με ακρίβεια τα εσωτερικά επίπεδα νερού. Εάν είστε χρήστης του French Press ή λάτρης του τσαγιού, το Cuisinart PerfecTemp είναι ένας όμορφος, λειτουργικός ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού που αξίζει μια θέση στον πάγκο της κουζίνας σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Έξι προκαθορισμένες ρυθμίσεις θερμότητας
 • Η δικτυωτή οθόνη φιλτράρει τις εναποθέσεις σκληρού νερού
 • Διατηρεί το νερό ζεστό για 30 λεπτά
 • Προστασία από βρασμό
 • Αυτόματη απενεργοποίηση

Το καλύτερο για όλα τα τσάγια


Απόδοση Cuisinart PerfectTemp

Cuisinart PerfecTemp

Η σωστή θερμοκρασία κάνει τη διαφορά

Εάν πίνετε γαλλικό πρέσα ή τσάι, αυτός είναι ο βραστήρας για εσάς. Έξι προεπιλογές θερμοκρασίας και μια πλάκα θέρμανσης ισοδυναμούν με την τελειότητα.

Καλύτερο λαιμό χήνας: Willow & Everett

Βραστήρας Willow & Everett με λαιμό χήνας στον πάγκο

Πηγή: Willow & Everett

Ο καφές που περιχύνεται ζητάει τον αργό ρυθμό ροής ενός βραστήρα με λαιμό χήνας και αυτός από την Willow & Everett φαίνεται τόσο καλός όσο λειτουργεί. Είναι επίσης ένα από τα δοκιμασμένα και αληθινά αγαπημένα μας. Το ασυναγώνιστο στόμιο με λαιμό χήνας επιτρέπει την αργή, χωρίς χυσίματα. Αυτό το όμορφο λαιμό χήνας είναι κατασκευασμένο από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων και έχει μηδενικές επενδύσεις από τεφλόν ή χημικά. Ως εκ τούτου, το θερμαινόμενο νερό που βγαίνει από το στόμιο σε αυτό το δοχείο έχει γεύση νερού, όχι μέταλλο ή πλαστικό.

Υπάρχουν πέντε προεπιλογές θερμοκρασίας, ένα χαρακτηριστικό που συνήθως δεν συναντάμε στα σχέδια με λαιμό χήνας. Αυτό το καθιστά τον καλύτερο δυνατό ηλεκτρικό βραστήρα για τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού. Οι έλεγχοι θερμοκρασίας βρίσκονται στη βάση θέρμανσης. Είναι μια ωραία πινελιά που αδυνατίζει τη συνολική αίσθηση αυτού του βραστήρα. Οι θερμοκρασίες είναι ακριβείς και η αυτόματη απενεργοποίηση ενεργοποιείται, απενεργοποιώντας το θερμαντικό στοιχείο για να αποφευχθεί η υπέρβαση του βρασμού, μόλις το νερό φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “διατήρηση ζεστού” για να διατηρήσετε το νερό σε σταθερή θερμοκρασία, ώστε να είναι έτοιμο όταν είστε έτοιμοι για ένα δεύτερο φλιτζάνι.

Αν και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς να χειριστείτε αυτό το μοντέλο, όσοι έχουν εμμονή με τις οδηγίες θα απογοητευτούν με το εγχειρίδιο που περιλαμβάνεται. Είναι τρομερό! Οι οδηγίες είναι ασαφείς και κάθε άλλο παρά λεπτομερείς. Αν μπορείτε να δείτε πέρα ​​από αυτό, αυτός είναι ο καλύτερος βραστήρας στην αγορά για όσους ρουφήξουν τον καφέ ή χρησιμοποιούν φύλλα τσαγιού για να πάρουν την καφεΐνη τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Πέντε προεπιλογές θερμοκρασίας
 • Λειτουργία διατήρησης της θερμοκρασίας
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Θυμάται την προηγούμενη θερμοκρασία
 • Υπέροχος

Το καλύτερο λαιμό χήνας


Επιγραφή βραστήρα με λαιμό χήνας Willow & Everett

Willow & Everett

Για όσους πίνουν καφέ και τσάι

Θερμαίνεται γρήγορα, έχει προεπιλογές θερμοκρασίας και χύνεται ομαλά και αργά. Ιδανικό για λάτρεις του τσαγιού και του καφέ.

Ο καλύτερος γυάλινος βραστήρας: Mueller Premium

Mueller Premium βραστήρας τσαγιού σε χρήση

Πηγή: Mueller

Προϊόν της Mueller Austria, αυτός ο κομψός ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού είναι κατασκευασμένος από βαρέως τύπου αλλά ελαφρύ βοριοπυριτικό γυαλί και πλαστικό χωρίς BPA. Η κυρτή, λεία λαβή είναι άνετη στο κράτημα και διαθέτει μόνο ένα κουμπί, το οποίο χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και το κλείσιμο του καπακιού πλήρωσης. Η λαβή είναι ανθεκτική στη θερμότητα και έχει αντιολισθητική λαβή που εμποδίζει ακόμη και τα βρεγμένα χέρια να γλιστρήσουν γύρω.

Ο μηχανισμός αυτόματης απενεργοποίησης σε αυτόν τον βραστήρα ενεργοποιείται αφού το νερό έχει βράσει, βοηθώντας σας να αποφύγετε το βράσιμο. Αυτό είναι ένα μινιμαλιστικό δοχείο και δεν διαθέτει μερικά από τα προηγμένα χαρακτηριστικά άλλων μοντέλων. Δεν υπάρχει λειτουργία “διατήρησης ζεστού” και δεν υπάρχουν πουθενά προεπιλογές θερμοκρασίας. Με άλλα λόγια, αυτό το μοντέλο βράζει μόνο νερό για να χρησιμοποιηθεί για καφέ, τσάι, σούπες, πλιγούρι βρώμης, ζυμαρικά κ.λπ.

Είμαι ερωτευμένος με τον εσωτερικό φωτισμό LED που δίνει μια μπλε απόχρωση στο νερό καθώς θερμαίνεται. Φωτίζει σκοτεινά δωμάτια και, ας το παραδεχτούμε, μερικές φορές, είναι διασκεδαστικό να βλέπεις το νερό να βράζει. Υπάρχει ένα φίλτρο κάτω από το στόμιο εκροής για να κρατά τα ιζήματα σκληρού νερού και άλλα αντικείμενα έξω από τα τρόφιμα και τα ποτά σας. Επειδή είναι γυαλί, αυτή η μονάδα καθαρίζεται λίγο πιο εύκολα από άλλα μοντέλα. Εάν χρειάζεστε έναν δροσερή όψη βραστήρα για το γραφείο, τον κοιτώνα ή το σπίτι σας, αυτή η φιλική προς το πορτοφόλι προσφορά από τη Mueller Austria είναι ένας άξιος υποψήφιος.

Πλεονεκτήματα:

 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός
 • Κατασκευασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί
 • Ταχύτατο
 • Εύκολο στο καθάρισμα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας

Ο καλύτερος γυάλινος βραστήρας


Render βραστήρα τσαγιού Mueller

Mueller Premium

Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις το νερό να βράζει

Υπέροχα σχεδιασμένο από βοριοπυριτικό γυαλί, αυτός ο βραστήρας τσαγιού βράζει γρήγορα το νερό και έχει μπλε LED.

Συμπέρασμα

Δεν κρατάω πολλά στον πάγκο μου, αλλά το Βραστήρας AmazonBasics έχει κερδίσει χώρο εκεί τα τελευταία τρία χρόνια και είναι ο καλύτερος ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά σας. Αυτός είναι ένας βραστήρας από ανοξείδωτο χάλυβα χωρητικότητας 1 λίτρου που τοποθετείται σε θερμαντική βάση.

Ο σχεδιασμός μπαταρίας διευκολύνει το γέμισμα του βραστήρα με δροσερό νερό και την προσθήκη ζεστού νερού σε κόκκους καφέ, φύλλα τσαγιού ή ζεστό κακάο. Η αυτόματη απενεργοποίηση λειτουργεί ακριβώς όπως θα έπρεπε, εξασφαλίζοντας προστασία από το βρασμό.

Υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελα να αλλάξει η Amazon σε αυτόν τον βραστήρα, και αυτό είναι να προσθέσει ένα διατηρούμαι ζεστός χαρακτηριστικό που θα κρατούσε το νερό σε σταθερή θερμοκρασία για λίγο μετά τη βράση. Εκτός από αυτό, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ηλεκτρικούς βραστήρες τσαγιού που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά σας και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των περισσότερων πότες καφέ και τσαγιού. Εάν το παγωμένο τσάι είναι περισσότερο το θέμα σας, μην χάσετε τη λίστα μας με τις καλύτερες παρασκευαστές παγωμένου τσαγιού.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Στο TechnoBuffalo, προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ως ειδικοί επιμελητές, επιλέγουμε προϊόντα με βάση την ποιότητα και τη χρησιμότητα για να επηρεάσουν θετικά την καθημερινότητά σας, από το καλάθι μέχρι το κατώφλι. Παίρνουμε την ευθύνη μας στα σοβαρά — δοκιμάζουμε προϊόντα, διαβάζουμε κριτικές και αναζητούμε γνωστά καταστήματα για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλογές μας αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας. Παρέχουμε λεπτομερείς επισκοπήσεις προϊόντων, εξισορροπώντας τις αντικειμενικές πληροφορίες με τις υποκειμενικές απόψεις, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το σπίτι και τον τρόπο ζωής σας είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Πιστώσεις — Η ομάδα που εργάστηκε σε αυτόν τον οδηγό

Συγγραφέας:

Τζόντι Όουαν είναι ένας σνομπ που αγαπά την τεχνολογία. Βρείτε την Ίνσταγκραμ και αυτή δικτυακός τόπος

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply