Καλύτεροι πόλοι πεζοπορίας 2022 | TechnoBuffalo

1
Καλύτεροι πόλοι πεζοπορίας 2022 | TechnoBuffalo

Καλύτερος
Πολωνοί πεζοπορίας
TechnoBuffalo
2022

Περπατώντας στα μονοπάτια για το Σαββατοκύριακο ή εξερευνώντας ένα πάρκο γειτονιάς – κάθε εμπειρία μπορεί να ενισχυθεί με ένα καλό σύνολο πόλων πεζοπορίας. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές εκεί έξω: άξονες από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα, λαβές φελλού ή αφρού και οποιοσδήποτε αριθμός άκρων. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο σετ πόλων για εσάς. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει μερικούς από τους καλύτερους στύλους πεζοπορίας εκεί έξω για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και καταστάσεις. Από όλες αυτές τις εξαιρετικές επιλογές, προτείνουμε το Trailbuddy Trekking Poles ως η κορυφαία επιλογή μας λόγω της ισορροπίας τους στην τιμή, τα χαρακτηριστικά και τις συνολικές αξιολογήσεις πελατών.

Καλύτερο συνολικά: Μπαστούνια πεζοπορίας TrailBuddy

Αυτά είναι πολύ μακριά ένας από τους πόλους πεζοπορίας που βρίσκονται εκεί έξω. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο της σειράς 7075, ισχυρίζονται ότι είναι ελαφρύτερα και πιο ανθεκτικά από άλλα είδη μετάλλων ή ινών άνθρακα. Στη στιβαρή κατασκευή τους συμβάλλουν οι κορυφαίες λαβές από φελλό για καλύτερο κράτημα και απορρόφηση του ιδρώτα. Επιπλέον, διαθέτουν κλειδαριές αναστροφής που βοηθούν να κρατούν τους πόλους στη σωστή θέση και σας διευκολύνουν να προσαρμόσετε γρήγορα το μήκος κάθε στύλου.

Εκτός από την ποιότητα κατασκευής τους, ένα άλλο πράγμα που κάνει αυτούς τους στύλους τόσο μεγάλη αξία είναι τα έξτρα. Παίρνετε μια τσάντα μεταφοράς, πολλούς τύπους άκρων, συνδέσμους και καλάθια. Έρχονται επίσης σε μια επιλογή από οκτώ διαφορετικά χρώματα με διασκεδαστικά ονόματα όπως το Raven black, το aqua sky, το beetle red, το berry pink, το bumblebee yellow, το lake blue, το purple Plum και το Spring Green. Σίγουρα θα ξεχωρίσετε στο μονοπάτι με αυτές τις ομορφιές!

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλαπλές επιλογές χρωμάτων
 • Δυνατό και ελαφρύ
 • Άνετα χερούλια από φελλό

Μειονεκτήματα:

 • Δεν απορροφά τους κραδασμούς του ελατηρίου
 • Μη αναδιπλούμενο

Καλύτερο συνολικάΜπαστούνια πεζοπορίας TrailBuddy

Το τέλειο πακέτο

Ελαφριές, εργονομικές λαβές, πολλαπλά χρώματα και πολλά αξεσουάρ, δεν είναι περίεργο που αυτοί οι πόλοι εκτιμώνται τόσο ευρέως!

Καλύτερο πτυσσόμενο: Ελαφρύς πεζοπόρος στύλος High Trek

Αυτά κάνουν το κόψιμο ως τους αγαπημένους μας πτυσσόμενους στύλους. Όχι μόνο μπορούν να αναδιπλωθούν ρυθμίζοντας τις ασφάλειες ανατροπής στον άξονα, αλλά μπορείτε να τα χωρίσετε σε τμήματα για μια πιο συμπαγή λύση αποθήκευσης. Αρκετοί αναθεωρητές σχολίασαν ότι αυτές οι αναδιπλούμενες κλειδαριές δεν ήταν μόνο ασφαλείς, αλλά και ιδιαίτερα εύκολο να προσαρμοστούν με το ένα χέρι, ακόμη και με γάντια!

Με 8,7 ουγγιές ανά πόλο, αυτά κάθονται κάπου στο μεσαίο άκρο του φάσματος βάρους. Οι λαβές είναι κατασκευασμένες με αφρό EVA για επιπλέον άνεση και ικανότητα κράτησης.

Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο και ασφαλές κλείδωμα
 • Άνετες λαβές αφρού

Μειονεκτήματα:

 • Δεν περιλαμβάνονται καλάθια χιονιού
 • Δεν προορίζεται για ακραίες συνθήκες

Το καλύτερο πτυσσόμενοΕλαφρύς πεζοπόρος στύλος High Trek

Εύκολη διάσπαση

Οι στύλοι High Trek προσφέρουν εξαιρετική χρησιμότητα σε εξαιρετική τιμή. Με δύο διαφορετικούς τρόπους σύμπτυξής τους, παρέχουν εύκολη αποθήκευση εν κινήσει.

Το καλύτερο ελαφρύτερο: Μπαστούνια πεζοπορίας Foxelli

Με μόλις 7,6 ουγγιές ανά ραβδί, αυτά είναι από τα ελαφρύτερα πεζοπορία που θα βρείτε. Κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα που απορροφούν τους κραδασμούς, αυτοί οι ανθεκτικοί στύλοι είναι κατάλληλοι σε πολλαπλά εδάφη – από παγωμένους βράχους μέχρι αστικά πάρκα. Με την τεχνολογία γρήγορου κλειδώματος, οι πόλοι μπορούν να ρυθμιστούν από 24 ίντσες έως 55 ίντσες και διαθέτουν λαβές από φελλό που απομακρύνουν την υγρασία στις λαβές και ιμάντες με επένδυση για μεγαλύτερη άνεση.

Αυτοί οι στύλοι έχουν κάπως σταθερή τιμή στη μεσαία σειρά επιλογών, αλλά προσθέτουν αξία με μια θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται και διάφορα είδη άκρων.

Πλεονεκτήματα:

 • Σούπερ ελαφρύ
 • Παντός εδάφους, όλες οι συνθήκες

Μειονεκτήματα:

 • Όχι αντισοκ
 • Μερικά παράπονα για χαλαρούς μηχανισμούς ασφάλισης

Το καλύτερο ελαφρύτεροΜπαστούνια πεζοπορίας Foxelli

Φως σαν αέρας

Λίγο βάρος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Προχωρήστε περισσότερο και πιο γρήγορα με αυτά τα σβέλτα μπαστούνια.

Καλύτερο παραδοσιακό: Ξύλινο μπαστούνι πεζοπορίας/πεζοπορίας της σειράς Survivor

Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει ένα πιο παραδοσιακό μπαστούνι για τις υπαίθριες περιπέτειές τους και αυτό το σκαλισμένο ξύλινο μπαστούνι από τη ΝΑ ταιριάζει σίγουρα σε αυτό το προφίλ. Διατίθενται σχέδια με την επιλογή σας από σκαλισμένα στο χέρι ζώα όπως αρκούδα, ελάφι, αετός ή λύκος. Αυτό το στιβαρό ραβδί πεύκου έχει επίσης αδιάβροχο φινίρισμα για να συμπληρώσει τη ρουστίκ εμφάνισή του.

Το μπαστούνι είναι 55 ίντσες ή σχεδόν 5 πόδια και συνοδεύεται από λουρί καρπού και ατσάλινο καρφί με αφαιρούμενη ελαστική άκρη ενισχυμένη με μέταλλο. Δεν είναι πολύ βαρύ στις 12,2 ουγγιές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός ή εκτός μονοπατιού για να κάνει το περπάτημα πιο ευχάριστο.

Πλεονεκτήματα:

 • Χειροποίητο παραδοσιακό στυλ
 • Αδιάβροχος
 • Αρκετά ελαφρύ για μασίφ ξύλο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ιδανικό για τακτική αναρρίχηση
 • Δεν έρχεται ως ζευγάρι
 • Ίσως παραλλαγές στο σχήμα/χρωματισμό

Το καλύτερο παραδοσιακόΞύλινο μπαστούνι πεζοπορίας/πεζοπορίας της σειράς Survivor

Ορεινός άνθρωπος κατάρτι

Διοχετεύστε τον εσωτερικό σας Jeremiah Johnson με αυτόν τον ρουστίκ αλλά ανθεκτικό στύλο πεζοπορίας.

Κολλήστε μου

Είτε κάνετε πεζοπορία στο μονοπάτι της ακτής του Ειρηνικού είτε απλώς περιηγείστε στο πάρκο της γειτονιάς, οι στύλοι πεζοπορίας μπορούν να είναι μια εύχρηστη προσθήκη στον εξοπλισμό σας για εξωτερικούς χώρους. Όχι μόνο για τους σέρπα ή τους εκλεκτούς πεζοπόρους, αυτά τα εργαλεία διατίθενται σε διάφορα υλικά και βάρη και προσαρμόζονται σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα, περιπέτειες και σωματότυπους. Πολλοί λένε ότι τα μπαστούνια πεζοπορίας μπορούν ακόμη και να βελτιώσουν την εμπειρία πεζοπορίας σας επειδή βελτιώνουν τη στάση σας, σας βοηθούν να διατηρήσετε την ισορροπία σας και μειώνουν τις επιπτώσεις στις αρθρώσεις σας.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο κατακτάτε τα μονοπάτια, σας συνιστούμε να το πάρετε Trailbuddy Trekking Poles μαζί σας στην επόμενη υπαίθρια περιπέτειά σας. Δεν μπορείτε να βρείτε καλύτερη τιμή!

Πιστώσεις — Η ομάδα που εργάστηκε σε αυτόν τον οδηγό

Συγγραφέας:

Τζέρεμι Τζόνσον (ΟΧΙ ο Jeremiah Johnson 😉 είναι περήφανος που βοηθά στο Keep Austin Weird και λατρεύει την πεζοπορία στο λόφο του κεντρικού Τέξας με ένα τάκο πρωινού σε κάθε χέρι. Όταν δεν είναι σε εξωτερικό χώρο, ασχολείται με τις διάφορες συσκευές Apple και Amazon. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε στο Twitter στο @jeramyutgw

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply