Καλύτεροι περιπατητές 2022 | TechnoBuffalo

0
Καλύτεροι περιπατητές 2022 |  TechnoBuffalo

Καλύτερος
περιπατητές
TechnoBuffalo
2022

Οι περιπατητές παρέχουν λίγη επιπλέον υποστήριξη σε όσους χρειάζονται βοήθεια να περπατούν λίγο πιο σταθερά ή να κρατούν το βάρος από το πόδι ή το γόνατο μετά από χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό. Ο καλύτερος περιπατητής θα έχει τροχούς σχεδιασμένους για ομαλή στήριξη σε ανώμαλο έδαφος και εύκολη αναδίπλωση για αποθήκευση και μεταφορά. Εδώ είναι πολλά διαφορετικά δημοφιλή σχέδια περιπατητών με μερικά που είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να χρησιμοποιούνται για περισσότερους από έναν σκοπούς.Καλύτερο συνολικά:
Περιπατητής τεσσάρων τροχών Drive Medical 10257BL-1

Επιλογή προσωπικού

Αυτός ο περιπατητής διαθέτει τέσσερις αντιολισθητικούς τροχούς που κλειδώνουν όταν τους χρειάζεστε και ένα κάθισμα με στήριγμα πλάτης που μπορεί να αφαιρεθεί. Ο σχεδιασμός αυτού του περιπατητή είναι καλός για χρήση σε ανώμαλο έδαφος και διπλώνει για εύκολη αποθήκευση ή μεταφορά σε αυτοκίνητο μεταξύ προορισμών. Υπάρχει μια βολική θήκη κάτω από το κάθισμα για να κρατάτε τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή και το χέρι σας ελεύθερο για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή.

$61 από την Amazon


ΕΛΕΝΚΕΡ Όρθιος περιπατητής

Ο καλύτερος όρθιος περιπατητής:
ΕΛΕΝΚΕΡ όρθιος περιπατητής

Αυτός ο περιπατητής έχει όρθια σχεδίαση που σας βοηθά να περπατάτε ευθεία και όχι καμπουριασμένοι. Οι πίσω τροχοί κλειδώνουν, κάτι που είναι βολικό όταν χρησιμοποιείτε το κάθισμα και την πλάτη του περιπατητή. Καταρρέει χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι και διπλώνει αρκετά μικρό ώστε να αποθηκεύεται σε μικρούς χώρους. Διαθέτει υποβραχιόνια που χρησιμοποιούνται κατά το περπάτημα και προσωπική αποθήκευση πίσω στο μπροστινό μέρος του περιπατητή που είναι πιο εύκολη στην πρόσβαση σε σύγκριση με τις θήκες κάτω από το κάθισμα.

$230 από την Amazon


Drive Medical102101 Deluxe Folding Walker

Ο καλύτερος αναδιπλούμενος περιπατητής:
Πτυσσόμενος περιπατητής με δύο κουμπιά Drive Medical 10210-1

Αυτός ο περιπατητής είναι ένα βήμα πιο πάνω από τον βασικό σχεδιασμό, επειδή διαθέτει δύο μπροστινούς τροχούς για ευκολότερη χρήση σε προσκρούσεις και ανώμαλο έδαφος. Υπάρχουν δύο κουμπιά και στις δύο πλευρές του περιπατητή που, όταν πατηθούν, διπλώνουν τον περιπατητή αρκετά επίπεδο ώστε να μπορεί να αποθηκευτεί σε μια ντουλάπα, κάτω από ένα κρεβάτι ή σε ένα αυτοκίνητο.

$30 από την Amazon


KneeRover Deluxe Knee Walker

Ο καλύτερος περιπατητής υποστήριξης γονάτων:
KneeRoller deluxe κατευθυνόμενος περιπατητής γονάτων

Αυτός ο περιπατητής από το KneeRoller υποστηρίζει τα γόνατα, τα πόδια και τα πόδια μετά από διάλειμμα, διάστρεμμα ή χειρουργική επέμβαση. Μια καλή εναλλακτική λύση για τα πατερίτσες, αυτός ο περιπατητής διαθέτει μια πλατφόρμα με επένδυση και περίγραμμα πάχους τριών ιντσών, τέσσερις φαρδιούς τροχούς για τη σταθεροποίηση της συσκευής και ρυθμιζόμενο τιμόνι για εύκολο έλεγχο. Υπάρχει ένα καλάθι για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων και ένα χειρόφρενο για κάθε περίπτωση που χρειαστεί.

$160 από την Amazon


Πτυσσόμενος τυπικός ελαφρύς περιπατητής Goplus

Ο καλύτερος ελαφρύς περιπατητής:
Στάνταρ ελαφρύ περιπατητή Goplus

Αυτός ο περιπατητής είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου, το οποίο τον κάνει πιο ελαφρύ και ευκολότερο στους ελιγμούς σε σύγκριση με άλλους τυπικούς περιπατητές. Έρχεται με υποβραχιόνια που σας υποστηρίζουν καθώς περπατάτε πιο όρθια. Μπορούν να αφαιρεθούν και η συσκευή να μετατραπεί σε πιο συμβατικό περιπατητή για διαφορετικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης τουαλέτας και της υποστήριξης ορθοστασίας. Ο περιπατητής διπλώνει εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται.

$100 από την Amazon

Συμπέρασμα

Οι περιπατητές έχουν σχεδιαστεί τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και για μακροπρόθεσμη χρήση με το καλύτερο να είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να λειτουργεί για διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, το Goplus walker έχει στάνταρ σχεδιασμό για περπάτημα και βοήθεια στην ορθοστασία. Αλλά μπορεί επίσης να ασφαλίσει στη θέση του για να χρησιμοποιηθεί ως ράγα στήριξης στο μπάνιο. Διαθέτει επίσης υποβραχιόνια που σας βοηθούν να περπατάτε πιο όρθια.

Ο καλύτερος περιπατητής για τους περισσότερους ανθρώπους θα είναι ο Περιπατητής τεσσάρων τροχών Drive Medical 10257-1. Αυτή η συσκευή διαθέτει τέσσερις, τροχούς κλειδώματος, γεμισμένο κάθισμα και υποστήριξη πλάτης σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστείτε. Κάτω από το κάθισμα υπάρχει μια θήκη για να κρατάτε προσωπικά αντικείμενα. Ο περιπατητής Drive Medical αναδιπλώνεται για να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε ένα αυτοκίνητο ή να το αποθηκεύσετε εκτός λειτουργίας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Εάν είχατε πρόσφατα χειρουργική επέμβαση στο πόδι ή έχετε σπάσει ένα κόκκαλο, μπορείτε να παρατήσετε τις πατερίτσες και να τις χρησιμοποιήσετε KneeRoller deluxe περιπατητής γονάτων αντι αυτου. Αυτός ο περιπατητής υποστηρίζει το θεραπευτικό πόδι, το πόδι ή το γόνατό σας ενώ σας προσφέρει μεγαλύτερη κινητικότητα. Αυτός ο περιπατητής είχε χειρόφρενο στο τιμόνι και έχει μεγάλους τροχούς χωρίς ολίσθηση που σας βοηθούν να γλιστρήσετε πάνω από ανώμαλα δάπεδα και ανώμαλο έδαφος.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply