Καλύτερες βάσεις τοίχου τηλεόρασης 2022

0
Καλύτερες βάσεις τοίχου τηλεόρασης 2022

Καλύτερος
Βάσεις τοίχου τηλεόρασης
TechnoBuffalo
2022

Όλοι θέλουμε αυτή την κομψή και άψογη εμφάνιση μιας τοποθετημένης τηλεόρασης. Πρώτα απ ‘όλα, μια επιτοίχια βάση χρησιμεύει ως καταφύγιο για αυτήν την τηλεόραση επίπεδης οθόνης στην οποία ξοδέψατε μια καλή περιουσία. Επιπλέον, αποτελούν εξαιρετικό υποκατάστατο για επιπλέον έπιπλα ή βάσεις τηλεόρασης που τρώνε τον χώρο σας. Οι βάσεις τοίχου διατίθενται σε μια σειρά από τυποποιημένα μεγέθη στήριξης VESA και είτε κρατούν μια τηλεόραση σε σταθερή θέση είτε επιτρέπουν μερικές ρυθμίσεις γωνίας. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες επιτοίχιες βάσεις τηλεόρασης που είναι διαθέσιμες σήμερα.Αρθρωτός βραχίονας:
Βάση τοίχου TV VideoSecu ML531BE

Επιλογή προσωπικού

Η επιτοίχια βάση VideoSecu υποστηρίζει οποιαδήποτε τηλεόραση 27” έως 55” που δεν υπερβαίνει τα 88 λίβρες. Διαθέτει βραχίονα κίνησης πλήρους εύρους που εκτείνεται προς τα έξω και ανασύρεται προς τα μέσα για ευέλικτες γωνίες θέασης. Συνοδεύεται από τυπικά εργαλεία τοποθέτησης.

$25 στο AmazonΜεγάλη αξία:
Τοποθέτηση Dream Tilt TV Βάση τοίχου

Αυτή η βάση σάς επιτρέπει να γέρνετε ελαφρά την τηλεόρασή σας για άνετη αντιθαμβωτική θέα. Έχει μια απλή διαδικασία εγκατάστασης σε τρία βήματα και μια στιβαρή κατασκευή με χωρητικότητα 132 λιβρών για όλες τις οθόνες 32 έως 70 ιντσών.

$28 στο AmazonΑπλά καρφώστε το:
Βάση τοίχου Echogear No Stud TV

Όταν εργάζεστε με γυψοσανίδα, αυτή είναι η καλύτερη βάση για οποιαδήποτε επίπεδη οθόνη 32” έως 77”. Έρχεται με 32 καρφιά για σταθερό κράτημα. Δεδομένου ότι η βάση έχει ελάχιστες επιλογές κλίσης, έρχεται με μαγνητικές αντιστάσεις για ανεπαίσθητη ανύψωση.

$40 στο AmazonΌχι τρυπάνια:
Βάση τηλεόρασης Hangman S-2040A

Κρεμάστε την τηλεόρασή σας σε τοίχο από μπετόν, ξύλο ή γυψοσανίδα. Η βάση συνοδεύεται από δύο βραχίονες αλουμινίου που αλληλοσυνδέονται με εξαιρετική αντοχή και προκαλούν ελάχιστη ζημιά στον τοίχο σας. Είναι ιδανικό για τηλεοράσεις 26”-55”.

$23 στο AmazonΛεπτό σαν ξυράφι:
ECHOGEAR Σταθερή επιτοίχια βάση τηλεόρασης

Αυτό το εξαιρετικά λεπτό σταθερό στήριγμα τοίχου είναι συμβατό με τις περισσότερες μάρκες τηλεοράσεων και διαθέτει μεγάλη γκάμα μοτίβων τοποθέτησης VESA. Η λειτουργία ασφαλείας κλικ-κλειδώματος επιβεβαιώνει ότι η τηλεόρασή σας είναι καλά ασφαλισμένη. Είναι ιδανικό για τηλεοράσεις 32-80”.

$32 στο AmazonPremium Tilt:
Στήριγμα τοίχου Sanus Advanced TV

Βελτιστοποιημένο για μεγάλες τηλεοράσεις 42 έως 90”, αυτό το στήριγμα τοίχου εκτείνεται από τον τοίχο για μέγιστη κλίση. Η βάση επιτρέπει πλευρικές ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση και το ύψος. Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από ηλεκτρικές πρίζες τοίχου.

$120 στο AmazonΑπόλυτο Παζάρι:
Βάση τοίχου για τηλεόραση AmazonBasics

Αυτή η βάση τοίχου πλήρως αρθρωτή είναι ιδανική για μικρές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 12-29 ιντσών που ζυγίζουν λιγότερο από 40 κιλά. Η βάση εκτείνεται προς τα έξω, περιστρέφεται, γέρνει και ανασύρεται για άνετη θέα στην τηλεόραση από οπουδήποτε στο δωμάτιό σας. Έρχεται με δυνατότητα διαχείρισης καλωδίων.

$20 στο AmazonFull Motion:
Επιτοίχια βάση τηλεόρασης AmazonBasics

Προορίζεται για τηλεοράσεις με μέγιστο μέγεθος VESA 400x400mm. Ο βραχίονας εκτείνεται, γέρνει και καταρρέει, καθιστώντας τον το τέλειο γωνιακό στήριγμα. Έρχεται με το απαραίτητο υλικό εγκατάστασης και το όριο βάρους του είναι 80 κιλά.

$31 στο AmazonΣτιβαρό κράτημα:
Βάση τοίχου Everstone TV

Για σταθερό κράτημα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, το στήριγμα συνοδεύεται από έξι βραχίονες. Είναι κατασκευασμένο για τοίχους από σκυρόδεμα και ξύλινα καρφιά. Η απόσταση μεταξύ των καρφιών πρέπει να είναι 8 έως 16”. Το στήριγμα σάς δίνει χώρο για να ρυθμίσετε ελαφρώς την τηλεόρασή σας μετά την εγκατάσταση.

$30 στο AmazonΤο καλύτερο για γυψοσανίδες:
Επιτοίχια βάση τηλεόρασης AmazonBasics No-Stud

Δεν χρειάζεται να εντοπίσετε καρφιά τοίχου για να τοποθετήσετε αυτό το στήριγμα. Είναι χτισμένο με αλληλοσυνδεόμενες μεταλλικές ράβδους για γερό κράτημα. Το στήριγμα είναι χαμηλού προφίλ. Προσφέρει ελάχιστες ρυθμίσεις, οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν μια άψογη εμφάνιση στον τοίχο.

$25 στο AmazonΓρήγορη απελευθέρωση:
Mount-It! Στήριγμα τοίχου για τηλεόραση

Η βάση έχει δυνατότητα γρήγορης απελευθέρωσης, καθώς οι πλάκες VESA αφαιρούνται εύκολα. Κατά μήκος του βραχίονα, υπάρχουν πολλά κλιπ καλωδίων για οργανωμένη διαχείριση καλωδίων. Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να προσαρτήσετε ένα λουκέτο μετά την εγκατάσταση.

$27 στο AmazonΌνειρο τοποθέτησης:
Βάση τηλεόρασης RV με δυνατότητα κλειδώματος Dream

Είναι η καλύτερη επιλογή για την τοποθέτηση τηλεοράσεων RV σε φορτηγά, θαλάσσια σκάφη ή μηχανοκίνητα οχήματα. Η βάση είναι ρυθμιζόμενη για καλύτερες γωνίες θέασης. Διαθέτει προηγμένο σύστημα κλειδαριάς που ασφαλίζει τους βραχίονες και τις πλάκες για ανώμαλες βόλτες.

$30 στο Amazon

Οι κορυφαίες μας επιλογές

Το μέγιστο βάρος καθοδηγεί την επιλογή μιας βάσης επίτοιχης τηλεόρασης που μπορεί να υποστηρίξει, το εύρος των μοτίβων τοποθέτησης VESA και τον τύπο τοίχου για τον οποίο προορίζεται. Συνιστούμε το Βάση τοίχου TV VideoSecu ML531BE. Οι βραχίονες του εκτείνονται σε 20” και καταρρέουν πίσω σε 1,9” από τον τοίχο. Επιπλέον, ο αξιοπρεπής βαθμός κλίσης, περιστροφής και περιστροφής εγγυάται μια άνετη και ευέλικτη θέα. Η βάση είναι κατασκευασμένη για τηλεοράσεις 22” έως 55”. Το πιο κοινό εύρος μεγεθών τηλεόρασης.

ο Βάση τηλεόρασης Hangman S-2040A είναι η καλύτερη επιλογή για γυψοσανίδες. Η εγκατάσταση της βάσης δεν απαιτεί διάτρηση ή γρατσουνιές στον τοίχο σας για καρφιά. Χωράει οποιαδήποτε τηλεόραση 26” έως 55”, με βάρος λιγότερο από 80 κιλά. Η βάση TV Hangman μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους από μπετόν και ξύλο. Μόλις συμβιβαστείτε με μια επιτοίχια βάση που ελέγχει τα απαιτούμενα πλαίσια, το τελικό προϊόν είναι μια κομψή προβολή της τηλεόρασής σας στον τοίχο.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Στο TechnoBuffalo, προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ως ειδικοί επιμελητές, επιλέγουμε προϊόντα με βάση την ποιότητα και τη χρησιμότητα για να επηρεάσουν θετικά την καθημερινότητά σας, από το καλάθι μέχρι το κατώφλι. Παίρνουμε την ευθύνη μας στα σοβαρά — δοκιμάζουμε προϊόντα, διαβάζουμε κριτικές και αναζητούμε ενημερωμένα καταστήματα για να διασφαλίσουμε ότι οι επιλογές μας αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας. Παρέχουμε λεπτομερείς επισκοπήσεις προϊόντων, εξισορροπώντας τις αντικειμενικές πληροφορίες με τις υποκειμενικές απόψεις, επομένως η καλύτερη επιλογή για το σπίτι και τον τρόπο ζωής σας είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια για αγορές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους μας. Μάθε περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply